TOPP

Social media:

Website:

TOPP Automation iz Italije u svojoj ponudi ima niz visokotehnloških i kvalitetnih proizvoda za automatizaciju vrata i prozora sa ciljem pojednostavljivanja svakodnevnice. Od rešenja za unutrašnja klizna vrata, do vatrostalnih motora za ventuse, TOPP-ov širok asortiman proizvoda odgovoriće izazovu svakog objekta.

Klizne kapije

TOPP S200

Pogon za beskontaktnu automatizaciju već ugrađenih krilnih vrata.

Pogledaj

TOPP S200

Senzorska vrata

TOPP T240

T240 pogon za automatizaciju visokofrekventnih pešačkih prolaza opremljen je kontrolnom pločom sa mikroprocesorima poslednje generacije.

Pogledaj

TOPP T240

TOPP V1

V1 pogon za automatizaciju unutrašnjih kliznih vrata maksimalne težine 70 kilograma.

Pogledaj

TOPP V1

TOPP K140

Maksimalno opterećenje iznosi 140 kg i namenjen je intenzivnoj upotrebi. Ugrađene sigurnosne funkcije kontrolišu silu potiska i sprečavanje gnječenja. Pogon je usaglašen sa direktivom EN16005 i CE standardom.

Pogledaj

TOPP K140

Motori za prozore i kupole / Krovni prozori

TOPP T50

T50 je linearni pogon sa samopodesivim kretanjem zupčaste letve, za automatizaciju krovnih prozora, kupola i brisoleja. Dostupan je sa svim potrebnim dodacima za montiranje, u varijantama na 230V ili 24V.

Pogledaj

TOPP T50

Motori za prozore i kupole / Kip prozori

TOPP C240

C240 je električni pogon sa dvostrukim lancem namenjen automatizaciji kip prozora i kupola velikih širina.

Pogledaj

TOPP C240

TOPP C15

C15 je pogon sa lancem za automatizaciju prozora i kupola, sa posebnim dodacima za monitranje na kip prozorima sa šarkama na gornjoj i donjoj strani.

Pogledaj

TOPP C15

TOPP ACK4

ACK 4 RWA je pogon sa lancem za automatizaciju prozora, namenjen za specijalne uslove protivpožarne zaštite i odimljavanja. Njegovo specijalno vatrostalno kućište napravljeno je od livenog aluminijuma i presvučeno je epoksi prahom.

Pogledaj

TOPP ACK4