TOPP RWA centrale

RWZ serija cenztrala odimljavanje i protivpožarne evakuacione sisteme.

Centrale za odimljavanje i protivpožarne evakuacione sisteme sa konektorima za vezu sa 24V aktuatorima, VdS usaglašenost sa VdS 2581 i VdS 2593 direktivama, integrisano napajanje sertifikovano u skladu sa DIN EN 12101-10, testirana u skladu sa EN 12101-9 standardom, signalnim linijama (automatski detektor plamena, RT 2 ručni taster za slučaj nužde sa indikatorima rada, alarma, greške sistema i tasterom za reset, konektor za vezu sa kontrolnim panelom za požar ili dodatne automatske detektore plamena). Reset alarma korišćenjem RT2 tastera ili preko kontrolnog panela.

Tehnički detalji se mogu razlikovati shodno RWZ modelu.

CE
Krovni prozori
Kupole
24V
RWA

Preuzimanje

Upit

Dodaci

TOPP ACK4

ACK 4 RWA je pogon sa lancem za automatizaciju prozora, namenjen za specijalne uslove protivpožarne zaštite i odimljavanja. Njegovo specijalno vatrostalno kućište napravljeno je od livenog aluminijuma i presvučeno je epoksi prahom.

Otvori

TOPP ACK4

Slični proizvodi

TOPP C15

C15 je pogon sa lancem za automatizaciju prozora i kupola, sa posebnim dodacima za monitranje na kip prozorima sa šarkama na gornjoj i donjoj strani.

Otvori

TOPP C15

TOPP C240

C240 je električni pogon sa dvostrukim lancem namenjen automatizaciji kip prozora i kupola velikih širina.

Otvori

TOPP C240

TOPP T50

T50 je linearni pogon sa samopodesivim kretanjem zupčaste letve, za automatizaciju krovnih prozora, kupola i brisoleja. Dostupan je sa svim potrebnim dodacima za montiranje, u varijantama na 230V ili 24V.

Otvori

TOPP T50