[Translate to English:] Our Brands | TOPP | RAAL

TOPP

Social media:

Website:

TOPP Automation iz Italije u svojoj ponudi ima niz visokotehnloških i kvalitetnih proizvoda za automatizaciju vrata i prozora sa ciljem pojednostavljivanja svakodnevnice. Od rešenja za unutrašnja klizna vrata, do vatrostalnih motora za odimljavanje, TOPP-ov širok asortiman proizvoda odgovoriće izazovu svakog objekta.

Senzorska vrata

TOPP T240

T240 pogon za automatizaciju visokofrekventnih pešačkih prolaza opremljen je kontrolnom pločom sa mikroprocesorima poslednje generacije.

Pogledaj

TOPP T240

TOPP V1

V1 pogon za automatizaciju unutrašnjih kliznih vrata maksimalne težine 70 kilograma.

Pogledaj

TOPP V1

TOPP K140

Maksimalno opterećenje iznosi 140 kg i namenjen je intenzivnoj upotrebi. Ugrađene sigurnosne funkcije kontrolišu silu potiska i sprečavanje gnječenja. Pogon je usaglašen sa direktivom EN16005 i CE standardom.

Pogledaj

TOPP K140

TOPP S200

Pogon za beskontaktnu automatizaciju već ugrađenih krilnih vrata.

Pogledaj

TOPP S200

Motori za prozore i kupole / Krovni prozori

TOPP T50

T50 je linearni pogon sa samopodesivim kretanjem zupčaste letve, za automatizaciju krovnih prozora, kupola i brisoleja. Dostupan je sa svim potrebnim dodacima za montiranje, u varijantama na 230V ili 24V.

Pogledaj

TOPP T50

TOPP S80

Linearni elektro-mehanički pokretač TOPP S80, sa samopodesivim nagibom za ugradnju na lamele brisoleja (zaštita od sunca). Stepen zaštite IP68 za hod od 200 i 400 mm i IP65 za hod od 600, 800 i 1000mm.

Pogledaj

TOPP S80

Motori za prozore i kupole / Kip prozori

TOPP C240

C240 je električni pogon sa dvostrukim lancem namenjen automatizaciji kip prozora i kupola velikih širina.

Pogledaj

TOPP C240

TOPP C15

C15 je pogon sa lancem za automatizaciju prozora i kupola, sa posebnim dodacima za monitranje na kip prozorima sa šarkama na gornjoj i donjoj strani.

Pogledaj

TOPP C15

RWA - motori za odimljavanje

TOPP ACK4

ACK 4 RWA je pogon sa lancem za automatizaciju prozora, namenjen za specijalne uslove protivpožarne zaštite i odimljavanja. Njegovo specijalno vatrostalno kućište napravljeno je od livenog aluminijuma i presvučeno je epoksi prahom.

Pogledaj

TOPP ACK4

TOPP RWA centrale

TOPP RWZ serija centrala za odimljavanje i protivpožarne evakuacione sisteme.

Pogledaj

TOPP RWA centrale